Nieuwste videoclip van Thimo!

Over Thimo van Haaren

Biografie

De 16-jarige Thimo van Haaren is geboren en getogen in Amersfoort en een ware superster. Thimo heeft zijn strepen verdiend met zijn deelname aan het Junior Songfestival in 2020 in de groep T-SQUARE, daarbuiten heeft hij meegedaan aan diverse TV shows zoals The Voice Kids en Ministars. Ook heeft Thimo in 7 verschillende musicals gespeeld, zo heeft Thimo in 2017 gespeeld in de Musical Ciske de Rat en een rol gehad in de serie Benidorm Bastards. In 2018 heeft hij o.a. opnames gehad voor de Viral fabriek van Nickelodeon. Na deze bijzondere avonturen heeft hij ervoor gekozen om als solo artiest verder te gaan. Thimo heeft een enorm talent en gevoel voor muziek, daarbuiten heeft hij veel ervaring met het inspreken van stemmen. Sindsdien heeft Thimo zijn eigen brand kunnen opbouwen en heeft hij grote en veelzijdige projecten mogen draaien. In 2023 heeft Thimo zijn eerste 2 eigen singles kunnen releasen, respectievelijk ‘We Slapen Niet’ en ‘Ongeduldig’. Er staan diverse meerdere singles gepland voor de nabije toekomst.

Discografie

Thimo van Haaren heeft sindsdien meerdere eigen singles mogen uitbrengen en er staan meerdere gepland. In 2023 heeft hij zijn single ‘We Slapen Niet’ mogen uitbrengen wat zijn eerste eigen single was na de single ‘Count On Me’, die geproduceerd is tijdens zijn deelname aan het Junior Songfestival 2020 in de groepsformatie T-SQUARE. In juni 2023 heeft hij zijn tweede single ‘Ongeduldig’ mogen uitbrengen met een spetterende videoclip opgenomen in het AFAS Theater in Leusden. Thimo koos ervoor om zijn persoonlijke verhaal te vertalen in het laatstgenoemde nummer. In 2023 heeft Thimo flinke stappen kunnen maken in het produceren van muziek, er staan diverse singles klaar voor release. In de zomer van 2023 heeft Thimo meerdere grote optredens staan en kan hij zijn eigen en vooral vernieuwende showact, live uitvoeren. Voor het najaar van 2023 staan er verschillende, muzikale, projecten op de planning.

Muziek van Thimo

BRAND

De brand ‘Thimo van Haaren’ heeft een verzorgde en exclusieve uitstraling. Door middel van een unieke en exclusieve strategie wordt er hoge engagement/conversies behaald. Wij vinden het belangrijk om bij campagnes/samenwerkingen een goede match met de opdrachtgever te hebben, op deze manier behalen we samen mooie resultaten. Door de exclusieve houding t.o.v. campagnes kunnen wij verzekeren dat er op een organische en prettige manier verschillende implementaties gemaakt kunnen worden op het Youtube kanaal alsmede zijn instagram page en/of TIKTOK page. Ook hebben wij een unieke visie voor (langere) termijn samenwerkingen. Thimo van Haaren heeft ook veel ervaring met (film)stemmen inspreken, daar liggen ook veel toekomstige mogelijkheden voor samenwerkingen. Benieuwd naar de hoge engagement en het bereik en/of toekomstdoelen? Neem dan contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

Zo hebben wij onder andere gewerkt voor:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Als eerste op de hoogte zijn?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van Meet & Greets, optredens, nieuwe releases en andere belangrijke events/opmerkingen, vul dan hier rechts jouw gegevens in en wij zorgen dat jij gegarandeerd als eerste op de hoogte bent van alles!

Contact

Voor vragen kan je mailen naar: kersenbaan@kpnmail.nl