single ‘Ongeduldig’

In zijn nieuwste muzikale creatie heeft Thimo van Haaren opnieuw een mijlpaal bereikt met de release van zijn single ‘Ongeduldig’. Deze single is niet zomaar een lied; het is een reflectie van Thimo’s persoonlijke reis en betrokkenheid. Hij heeft namelijk een actieve rol gespeeld in het schrijfproces, waardoor het nummer een diep persoonlijke dimensie krijgt. ‘Ongeduldig’ belicht verschillende thema’s die veel jongeren raken, inclusief Thimo zelf. Het lied behandelt onderwerpen zoals het omgaan met haat en negatieve reacties, een realiteit waarmee velen, inclusief Thimo, dagelijks geconfronteerd worden.

De productie van deze bijzondere single is een samenwerking geweest met Talksick Music in Amersfoort, een team dat bekendstaat om hun vaardigheden in het vangen van de essentie van een artiest in hun muziek. Wat de videoclip betreft, die is opgenomen op diverse locaties, waaronder het AFAS Theater in Leusden. Kenmerkend voor Thimo’s toewijding aan kwaliteit, bevat de clip een ensemble van professionele dansers, die de emotionele lading van het nummer versterken.

Vanaf 26 mei 2023 is ‘Ongeduldig’ te beluisteren op alle bekende streamingsdiensten, en de bijhorende videoclip is te bekijken op YouTube. Dit is ongetwijfeld een boeiende toevoeging aan Thimo’s groeiende discografie en een must-listen voor zowel fans als nieuwe luisteraars.